Pradinis / Produktai / „Čili“ sriuba

„Čili“ sriuba

Sultinga malta jautiena, virtos pupelės ir kūną sušildantys prieskoniai, kuriuos dažnas pagardina tarkuotu sūriu. Tiršta, maloniai aštroka ir ypač soti sriuba ­– tai jums puikiai pažįstamas skonis iš geriausių restoranų. Dabar galite pasigaminti ją namuose – tereikia susirasti samtį!

Informacija ruošiama.

100 g produkto maistingumas:
Energetinė vertė
150 kJ
Riebalai
3,9 g
Sočiosios riebalų rūgštys
1,2 g
Angliavandeniai
16,4 g
Cukrus
3,7 g
Baltymai
10,6 g
Skaidulos
3,5 g
Druska
1,3 g

Pasirinkite, kaip jums parankiau:

1. Be atitirpinimo. Gaminkite išsiėmę produktą tiesiai iš šaldymo kameros.
2. Atitirpinti. Pasirinkite jums patogiausią būdą:

a) šaldytuve: 0–6 °C (8–12 val.);
b) kambario temperatūroje: 18–22 °C (6–8 val.);
c) mikrobangų krosnelėje: nustačius 600 W galingumo režimą (3–4 min.);
d) orkaitėje: įkaitintoje orkaitėje 200 °C (8–10 min.).

Atitirpinę suvartokite per 48 val. (0–6 °C temperatūroje).

Atitirpintą arba šaldytą sriubą supilkite į puodą ir kaitinkite ant mažos kaitros, kol užvirs.

3–4 min.

Atitirpintą sriubą šildykite uždarame inde 600 W galingumu 3–4 min.

Atitirpinant ir šildant mikrobangų krosnelėje, bendra paruošimo trukmė sieks 6–8 min.

Skanaus!

Laikyti ne aukštesnėje kaip
-18 °C temperatūroje.
6 mėn.

Naudojame greito užšaldymo technologiją

"Fast Freeze" technologija leidžia mums išlaikyti iš anksto pagamintus produktus šviežius, neprarandant visų naudingų maistinių medžiagų, kurias įprastas užšaldymas žymiai sumažina.