Pradinis / Produktai / Kalakutienos kepsnys su grybais

Kalakutienos kepsnys su grybais

Maistingoji kalakutiena su tobulai subalansuotu įdaru, kuriame subtiliai vienas kitą papildo voveraitės, pievagrybiai ir porai. Ypač gražios formos kepsniai – lyg iš restorano, bet… jūsų namuose.

Kalakutienos filė 65,4 %, vištų odelės, grybų įdaras 17, 9%( voveraitės, pievagrybiai, porai), sviestas (82% rieb.), majonezas Hamker ( konservantas kalio sorbatas, rapsų aliejus(79%), kiaušinių tryniai (6,9%), vanduo, actas, cukrus, garstyčios (vanduo, garstyčių sėklos, actas, druska, kvapiosios medžiagos, prieskoniai), druska, citrinų sulčių koncentratas, rūgštingūmą reguliuojanti medžiaga, (pieno rūgštis), antiooksidantas, kalio dinatrio EDTA), kvapiosios medžiagos, dažiklis( sulfitinė amoniakinė karamėlė), kiaušinių masė, džiūvesėliai (kvietiniai miltai, geriamas vanduo, druska, mielės), krakmolas, aliejus, prieskoniai, valgomoji joduota druska, juodi malti pipirai.

100 g produkto maistingumas:
Energetinė vertė
332,9 kJ
Riebalai
27,8 g
Sočiosios riebalų rūgštys
9 g
Angliavandeniai
8,9 g
Cukrus
0,7 g
Baltymai
11,5 g
Skaidulos
0,7 g
Druska
0,8 g

Prieš gaminant reikia atitirpinti. Pasirinkite jums patogiausią būdą:

a) šaldytuve: 0–6 °C (8–12 val.);
b) kambario temperatūroje: 18–22 °C (6–8 val.);
c) mikrobangų krosnelėje: nustačius 600 W galingumo režimą (3–4 min.);
d) orkaitėje: įkaitintoje orkaitėje 200 °C (8–10 min.).

Atitirpinę suvartokite per 48 val. (0–6 °C temperatūroje)

10-14 min.

Įkaitinkite aliejų iki 130–150 °C. Įdėkite atitirpintą kotletą ir gruzdinkite apie 10-14 min. arba kol apskrus.

17-20 min.

Įkaitinkite orkaitę iki 190-210 °C, įdėkite atitirpintą kotletą ir kepkite 17-20 min.

Skanaus!

Laikyti ne aukštesnėje kaip
-18 °C temperatūroje.
6 mėn.

Naudojame greito užšaldymo technologiją

"Fast Freeze" technologija leidžia mums išlaikyti iš anksto pagamintus produktus šviežius, neprarandant visų naudingų maistinių medžiagų, kurias įprastas užšaldymas žymiai sumažina.