Pradinis / Produktai / Kepta lazanija su mėsa

Kepta lazanija su mėsa

Šedevras itališku temperamentu: sultinga malta jautiena ir nuostabusis baltasis padažas, apklotas šviežutėliais standžiais lakštiniais… Pasiilgote Viduržemio jūros virtuvės? Atsidarykite itališką šeimos restoranėlį savo namuose. Čia ir dabar – be jokių pastangų!

Rūgštingūmą reguliuojanti medžiaga E330), mėsos įdaras 42%(pomidorų pasta(konservuoti smulkinti pomidorai (14,16%), malta jautiena 28%, geriamas vanduo, morkos, svogūnai, česnakai, aromatinė druska, cukrus, taco prieskoniai,grillkryda, malti juodieji pipirai,baltas padažas (pienas, aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, augalinis rapsų aliejus, aromatinė druska, muskatas), virti makaronai (aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, augalinis rapsų aliejus, joduota valgomoji druska, muskato riešutai), makaronai(miltai makaronams, kiaušiniai, augalinis rapsų aliejus, joduota valgomoji druska, ciberžolė), sūrio produktas(pasterizuotas pienas, augaliniai riebalai (26%), bakterinis raugas, joduota valgomoji druska, kietiklisE509, fermentas, dažiklis E160b).

100 g produkto maistingumas:
Energetinė vertė
229,4 kJ
Riebalai
13,5 g
Sočiosios riebalų rūgštys
2,5 g
Angliavandeniai
17 g
Cukrus
3,4 g
Baltymai
9,5 g
Skaidulos
0,92 g
Druska
1,5 g

Prieš gaminant reikia atitirpinti. Pasirinkite jums patogiausią būdą:

a) šaldytuve: 0–6 °C (8–12 val.);
b) kambario temperatūroje: 18–22 °C (6–8 val.);
c) mikrobangų krosnelėje: nustačius 600 W galingumo režimą (3–4 min.);
d) orkaitėje: įkaitintoje orkaitėje 200 °C (8–10 min.).

Atitirpinę suvartokite per 48 val. (0–6 °C temperatūroje).

3-4 min.

Atitirpintą lazaniją šildykite uždarame inde 600 W galingumu 3-4 min.

14-18 min.

Įkaitinkite orkaitę iki 200-220 °C, įdėkite atitirpintą lazaniją ir kepkite 14-18 min., kol apskrus.

Skanaus!

Laikyti ne aukštesnėje kaip
-18 °C temperatūroje.
6 mėn.

Naudojame greito užšaldymo technologiją

"Fast Freeze" technologija leidžia mums išlaikyti iš anksto pagamintus produktus šviežius, neprarandant visų naudingų maistinių medžiagų, kurias įprastas užšaldymas žymiai sumažina.