Pradinis / Produktai / Keptas „Jūratės“ kotletas
Nauja!

Nauja!

Keptas „Jūratės“ kotletas

Sultinga malta vištiena, apsupta batono šiaudeliais. Legendinis „Jūratės“ kotletas – tai ne tik visiems pažįstamas skonis, bet ir išvaizda. Prisiminimai iš vaikystės atostogų lietuviškuose kurortuose sugrįžta vos per 10 minučių!

Malta vištienos filė, batonas (aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, geriamasis vanduo, cukrus, augalinis rapsų aliejus, joduota valgomoji druska, mielės), grietinėlė, kiaušinių masė.

100 g produkto maistingumas:
Energetinė vertė
237,6 kJ
Riebalai
10,16 g
Sočiosios riebalų rūgštys
3,49 g
Angliavandeniai
14,61 g
Cukrus
0,7 g
Baltymai
0,28 g
Druska
1,4 g
Skaidulos
21,78 g

Pasirinkite, kaip jums parankiau:

1. Be atitirpinimo. Gaminkite išsiėmę produktą tiesiai iš šaldymo kameros.
2. Atitirpinti. Pasirinkite jums patogiausią būdą:

a) šaldytuve: 0–6 °C (8–12 val.);
b) kambario temperatūroje: 18–22 °C (6–8 val.);
c) mikrobangų krosnelėje: nustačius 600 W galingumo režimą (3–4 min.);
d) orkaitėje: įkaitintoje orkaitėje 200 °C (8–10 min.).

Atitirpinę suvartokite per 48 val. (0–6 °C temperatūroje).

10–12 min.

Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C, įdėkite atitirpintą kotletą ir kepkite 10–12 min.

Atitirpinant ir kepant orkaitėje, bendra paruošimo trukmė sieks 17-20 min.

3-4 min.

Atitirpintus kotletus šildykite 600 W galingumu 3-4 min.

Atitirpinant ir šildant mikrobangų krosnelėje, bendra paruošimo trukmė sieks 6-8 min.

Skanaus!

Laikyti ne aukštesnėje kaip
-18 °C temperatūroje.
6 mėn.

Naudojame greito užšaldymo technologiją

"Fast Freeze" technologija leidžia mums išlaikyti iš anksto pagamintus produktus šviežius, neprarandant visų naudingų maistinių medžiagų, kurias įprastas užšaldymas žymiai sumažina.