Pradinis / Produktai / Keptas kibinas su kapota kiauliena

Keptas kibinas su kapota kiauliena

Dailiai užraityti sviestinės tešlos pyragėliai, kurių viduje – sultingas, būtinai kapotos, o ne maltos mėsos įdaras. Kibinai – tai karaimų kulinarinis paveldas, kurį lietuviai pamėgo kur kas seniau nei cepelinus. Turbūt bent vieno norėtumėt ir dabar?

Aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, kiauliena 32%,sviestas, kiaušiniai, grietinė, majonezas(vanduo, rapsų aliejus (35%), modifikuotas krakmolas, cukrus, garstyčios, (vanduo, garstyčių sėklos, spirito actas, druska, prieskoniai), druska , kiaušinių trynių milteliai su gliukozės sirupu, ir druska, tirštikliai, ksantano derva, (pupenių derva), rūgštingūmą reguliuojačios medžiagos(citrinų ir acto rūgštys), konservantai( kalio sorbatas, natrio benzoatas), dažiklis natūralių karotenų ekstraktas)), svogūnai, cukrus, valgomoji joduota druska, malti juodieji pipirai

100 g produkto maistingumas:
Energetinė vertė
411,3 kJ
Riebalai
27 g
Sočiosios riebalų rūgštys
12,8 g
Angliavandeniai
31,2 g
Cukrus
1,7 g
Baltymai
10,1 g
Skaidulos
1,4 g
Druska
1,5 g

Pasirinkite, kaip jums parankiau:

1. Be atitirpinimo. Gaminkite išsiėmę produktą tiesiai iš šaldymo kameros.
2. Atitirpinti. Pasirinkite jums patogiausią būdą:

a) šaldytuve: 0–6 °C (8–12 val.);
b) kambario temperatūroje: 18–22 °C (6–8 val.);
c) mikrobangų krosnelėje: nustačius 600 W galingumo režimą (3–4 min.);
d) orkaitėje: įkaitintoje orkaitėje 200 °C (8–10 min.).

Atitirpinę suvartokite per 48 val. (0–6 °C temperatūroje).

8–10 min.

Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C, įdėkite atitirpintus kibinus ir šildykite 8–10 min.

Atitirpinant ir šildant orkaitėje, bendra paruošimo trukmė sieks 15-18 min.

3-4 min.

Atitirpintus kibinus šildykite 600 W galingumu 3-4 min.

Atitirpinant ir šildant mikrobangų krosnelėje, bendra paruošimo trukmė sieks 6-8 min.

Skanaus!

Laikyti ne aukštesnėje kaip
-18 °C temperatūroje.
6 mėn.

Naudojame greito užšaldymo technologiją

"Fast Freeze" technologija leidžia mums išlaikyti iš anksto pagamintus produktus šviežius, neprarandant visų naudingų maistinių medžiagų, kurias įprastas užšaldymas žymiai sumažina.