Pradinis / Produktai / Keptas „Kijevo“ kotletas

Keptas „Kijevo“ kotletas

Sultinga, minkštutė vištienos krūtinėlė traškioje džiūvėsėlių plutelėje, kurią prapjovus išsilieja natūralus sviestas, nuspalvintas kvapnia krapų žaluma. Klasikinis „Kijevo“ kotletas randa gerbėjų kiekviename restorane. O dabar galite juo gardžiuotis ir namuose. Skanaus!

Vištienos filė, džiūvėsėliai (a.r. kvietiniai miltai, geriamas vanduo, joduota valgomoji druska, mielės), sviestas, kiaušinių masė, malti juodieji pipirai, joduota valgomoji druska, džiovinti krapai, rapsų aliejus.

100 g produkto maistingumas:
Energetinė vertė
1581 kJ / 380 kcal
Riebalai
28,5 g
Iš kurių sočiųjų riebiųjų rūgščių
12,5 g
Angliavandeniai
16,1 g
Iš kurių cukrų
0,8 g
Skaidulinės medžiagos
1,3 g
Baltymai
14,4 g
Druska
0,2 g

Prieš gaminant reikia atitirpinti. Pasirinkite jums patogiausią būdą:

a) šaldytuve: 0–6 °C (8–12 val.);
b) kambario temperatūroje: 18–22 °C (6–8 val.);
c) mikrobangų krosnelėje: nustačius 600 W galingumo režimą (3–4 min.);
d) orkaitėje: įkaitintoje orkaitėje 200 °C (8–10 min.).

Atitirpinę suvartokite per 48 val. (0–6 °C temperatūroje).

12-15 min.

Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C, įdėkite atitirpintą kotletą ir kepkite 12-15 min.

3–4 min.

Atitirpintą kotletą šildykite 600 W galingumu 3–4 min.

Skanaus!

Laikyti ne aukštesnėje kaip
-18 °C temperatūroje.
6 mėn.

Naudojame greito užšaldymo technologiją

"Fast Freeze" technologija leidžia mums išlaikyti iš anksto pagamintus produktus šviežius, neprarandant visų naudingų maistinių medžiagų, kurias įprastas užšaldymas žymiai sumažina.