Pradinis / Produktai / Keptas žuvų maltinis

Keptas žuvų maltinis

Burnoje tirpstantis jūrinės lydekos maltinukas, kurio skonio švelnumą dar labiau pabrėžia grietinėlė ir troškintų daržovių mišinys. Nusikelkite į pajūrio žuvies restoraną… neiškeldami kojos iš namų!

Žuvies maltinuko masė 54% (šaldytos glazūruotos argentininės jūrinės lydekos (Merluccius hubbsi) ), grietinėlė, troškintos daržovės (morkos, svogūnai, geriamasis vanduo, augalinis rapsų aliejus, joduota valgomoji druska, malti juodieji pipirai), džiūvėsėliai (kietiniai miltai, geriamasis svanduo,augalinis rapsų aliejus, joduota valgomoji druska, mielės), kiaušinių masė, džiovinti krapai).

100 g produkto maistingumas:
Energetinė vertė
264,3 kJ
Riebalai
14,6 g
Sočiosios riebalų rūgštys
3,5 g
Angliavandeniai
15,2 g
Cukrus
1 g
Baltymai
17,43 g
Skaidulos
1,4 g
Druska
0,6 g

Prieš gaminant reikia atitirpinti. Pasirinkite jums patogiausią būdą:

a) šaldytuve: 0–6 °C (8–12 val.);
b) kambario temperatūroje: 18–22 °C (6–8 val.);
c) mikrobangų krosnelėje: nustačius 600 W galingumo režimą (3–4 min.);
d) orkaitėje: įkaitintoje orkaitėje 200 °C (8–10 min.).

Atitirpinę suvartokite per 48 val. (0–6 °C temperatūroje).

4-6 min.

Atitirpintą maltinį šildykite 600 W galingumu 4-6 min.

10-15 min.

Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C, įdėkite atitirpintą maltinį ir kepkite 10-15 min.

Skanaus!

Laikyti ne aukštesnėje kaip
-18 °C temperatūroje.
6 mėn.

Naudojame greito užšaldymo technologiją

"Fast Freeze" technologija leidžia mums išlaikyti iš anksto pagamintus produktus šviežius, neprarandant visų naudingų maistinių medžiagų, kurias įprastas užšaldymas žymiai sumažina.