Pradinis / Produktai / Kepti aštrūs vištienos sparneliai
Nauja!

Nauja!

Kepti aštrūs vištienos sparneliai

Sukraukit ant stalo nors visą kalną – vis tiek neliks akimirksniu. Sultingi vištienos piršteliai, pagardinti mūsų meistrų ištobulintu aitriųjų prieskonių mišiniu – visuomet laukiamas užkandis tiek šeimoje, tiek aplankius svečiams.

Vištienos sparneliai 74,2% (vidurinioji dalis), vištienos prieskoniai (valgomoji druska, prieskoniai(čili, česnakai, paprika, pipirai), pomidorų milteliai, cukrus, maltodekstrinas, prieskonių ekstraktai (čili, paprika), hidrolizuoti augaliniai baltymai, dūmo aromatas, bulvių krakmolas, karamėlės milteliai (nešiklis:maltodekstrinas), antioksidantas: askorbo rūgštis E300, lipnumą reguliuojanti medžiaga: silicio dioksidas E551, antioksidantas:askorbo rūgštis E300, lipnumą reguliuojanti reguliuojanti medžiaga: silicio dioksidas E551.Aitriųjų paprikų pasta (gliukozes-fruktozės sirupas, vanduo, kvietiniai miltai, paprikos milteliai 13%, kviečiai, druska, prieskonių pipirų milteliai 6%, česnakai, sojos pupelės, svogūnų miltelių ekstraktas, rūgštingūmą reguliuojanti medžiaga E341, a/r kvietiniai miltai, bulvių krakmolas, bulvių dribsniai, česnakų granulės, malta saldi paprika, kajeno pipirai, augalinis rapsų aliejus, druska..

100 g produkto maistingumas:
Energetinė vertė
746 kJ
Riebalai
47,1 g
Sočiosios riebalų rūgštys
14,4 g
Angliavandeniai
37,7 g
Cukrus
0,4 g
Baltymai
0 g
Skaidulos
42,9 g
Druska
0,8 g

Nereikia atitirpinti.
Gaminkite išsiėmę produktą tiesiai iš šaldymo kameros.

3-4 min.

Šaldytus sparnelius šildykite 600 W galingumu 3-4 min.

10-12 min.

Įkaitinkite orkaitę iki 200-220 °C, įdėkite šaldytus sparnelius ir kepkite 10-12 min., kol apskrus.

6–7 min.

Įkaitinkite aliejų iki 160–170 °C. Suberkite šaldytus sparnelius ir gruzdinkite apie 6–7 min. arba kol apskrus.

Skanaus!

Laikyti ne aukštesnėje kaip
-18 °C temperatūroje.
6 mėn.

Naudojame greito užšaldymo technologiją

"Fast Freeze" technologija leidžia mums išlaikyti iš anksto pagamintus produktus šviežius, neprarandant visų naudingų maistinių medžiagų, kurias įprastas užšaldymas žymiai sumažina.