Pradinis / Produktai / Kepti lietiniai blynai

Kepti lietiniai blynai

Visada pageidaujami, niekada nenuviliantys ir tobulai prisitaikantys prie kiekvieno iš mūsų skonio. Kas? Žinoma, lietiniai lyg iš mamos keptuvės. Mėgaukitės kaip esate įpratę – su uogiene, uogomis ar vaisiais, grietine arba viskuo iš karto!

Tešla lietiniams (pienas, miltai kvietiniai, kiaušinių masė, cukrus, druska, aliejus).
100 g produkto maistingumas:
Energetinė vertė
169,8 kJ
Riebalai
3,6 g
Sočiosios riebalų rūgštys
1,4 g
Angliavandeniai
26,8 g
Cukrus
3,1 g
Skaidulos
1 g
Druska
3,3 g

Prieš gaminant reikia atitirpinti. Pasirinkite jums patogiausią būdą:

a) šaldytuve: 0–6 °C (8–12 val.);
b) kambario temperatūroje: 18–22 °C (6–8 val.);
c) mikrobangų krosnelėje: nustačius 600 W galingumo režimą (3–4 min.);
d) orkaitėje: įkaitintoje orkaitėje 200 °C (8–10 min.).

Atitirpinę suvartokite per 48 val. (0–6 °C temperatūroje).

10-12 min.

Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C, įdėkite atitirpintus lietinius ir kepkite 10-12 min.

2-3 min.

Atitirpintus lietinius šildykite 600 W galingumu 2-3 min.

Skanaus!

Laikyti ne aukštesnėje kaip
-18 °C temperatūroje.
6 mėn.

Naudojame greito užšaldymo technologiją

"Fast Freeze" technologija leidžia mums išlaikyti iš anksto pagamintus produktus šviežius, neprarandant visų naudingų maistinių medžiagų, kurias įprastas užšaldymas žymiai sumažina.