Pradinis / Produktai / Kiaulienos maltinis su šonine
Nauja!

Nauja!

Kiaulienos maltinis su šonine

Lietuvių taip mėgstama malta kiauliena, apvyniota traškios šoninės griežinėliu. Net jeigu tai nėra tradicinis jūsų giminės patiekalas, kiekvienas kąsnis vis vien nukels į sekmadienio pietus pas mamą ar močiutę.

Kiauliena 69 %, kiaulienos šoninė 16 % (kiaulienos šoninė be odos 86%, vanduo, druska, prieskoniai (yra kalendros), kiaul. mėsos baltymai, konservantai (natrio nitritas, natrio acetatas), tirštikliai E407a, pakeistų savybių krakmolas E1442, aromato ir skonio stipriklis mononatrio glutamatas, rūgšt.regul.medžiaga E451, emulsiklis E452, antioksidantas natrio eritorbatas, kvapiosios medžiagos, dekstrozė, dažiklis karminas), geriamasis vanduo, kiaušiniai, džiūvėsėliai (yra kvietinių miltų), valgomoji joduota druska, juodieji malti pipirai, džiovintas bazilikas.

100 g produkto maistingumas:
Energetinė vertė
268,5 kJ
Riebalai
22,5 g
Sočiosios riebalų rūgštys
7,9 g
Angliavandeniai
3 g
Cukrus
0,1 g
Baltymai
13,3 g
Skaidulos
0,3 g
Druska
1,4 g

Prieš gaminant reikia atitirpinti. Pasirinkite jums patogiausią būdą:

a) šaldytuve: 0–6 °C (8–12 val.);
b) kambario temperatūroje: 18–22 °C (6–8 val.);
c) mikrobangų krosnelėje: nustačius 600 W galingumo režimą (3–4 min.);
d) orkaitėje: įkaitintoje orkaitėje 200 °C (8–10 min.).

Atitirpinę suvartokite per 48 val. (0–6 °C temperatūroje).

30-35 min.

Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C, įdėkite maltinį ir kepkite 30-35 min., kol apskrus.

Skanaus!

Laikyti ne aukštesnėje kaip
-18 °C temperatūroje.
6 mėn.

Naudojame greito užšaldymo technologiją

"Fast Freeze" technologija leidžia mums išlaikyti iš anksto pagamintus produktus šviežius, neprarandant visų naudingų maistinių medžiagų, kurias įprastas užšaldymas žymiai sumažina.