Pradinis / Produktai / Kiaulienos „Zrazas“

Kiaulienos „Zrazas“

Bene populiariausias lietuviškas patiekalas pasaulyje, kurį, anot legendų, patiekdavo net per puotas Radvilų dvaruose. Mes siūlome „zrazus“ su kiauliena – būtent tokius, kokius dažniausiai gamina mamos ar močiutės.

Malta kiauliena 60 %, kiaušiniai, džiūvėsėliai (yra kvietinių miltų), geriamasis vanduo, fermentinis sūris (pasterizuotas pienas, raugai, fermentai, valgomoji druska, kietiklis kalcio chloridas, dažiklis anatas), obuoliai, majonezas (rapsų aliejus (50%), vanduo, cukrus, modifikuotas krakmolas, kiaušinių trynių milteliai, tirštikliai (natrio alginatas, guaro derva),rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (natrio citratas, acto rūgštis,natrio sulfatas),druska, gliukozės sirupas,kietiklis-kalcio fosfatas,garstyčios (vanduo, garstyčių sėklos,spirito actas,druska,prieskoniai),konservantai(kalio sorbatas,natrio benzoatas),dažiklis natūralių karotenų ekstraktas), petražolės, valgomoji joduota druska, juodieji malti pipirai, džiovintas bazilikas.

100 g produkto maistingumas:
Energetinė vertė
256 kJ
Riebalai
18,60 g
Sočiosios riebalų rūgštys
6,50 g
Cukrus
0,40 g
Baltymai
0,80 g
Skaidulos
13,10 g
Druska
2,20 g

Prieš gaminant reikia atitirpinti. Pasirinkite jums patogiausią būdą:

a) šaldytuve: 0–6 °C (8–12 val.);
b) kambario temperatūroje: 18–22 °C (6–8 val.);
c) mikrobangų krosnelėje: nustačius 600 W galingumo režimą (3–4 min.);
d) orkaitėje: įkaitintoje orkaitėje 200 °C (8–10 min.).

Atitirpinę suvartokite per 48 val. (0–6 °C temperatūroje).

20-25 min.

Įkaitinkite orkaitę iki 200-220 °C, įdėkite atitirpintą kotletą ir kepkite 20-25 min., kol apskrus.

5 min.
15 min.

Įkaitinkite keptuvę su sviestu arba aliejumi. Apkepkite atitirpintą kotletą po 5 min. iš abiejų pusių. Apkeptus kotletus dėkite į įkaitintą orkaitę 160-180 °C ir kepkite 15 min.

Skanaus!

Laikyti ne aukštesnėje kaip
-18 °C temperatūroje.
6 mėn.

Naudojame greito užšaldymo technologiją

"Fast Freeze" technologija leidžia mums išlaikyti iš anksto pagamintus produktus šviežius, neprarandant visų naudingų maistinių medžiagų, kurias įprastas užšaldymas žymiai sumažina.