Pradinis / Produktai / „Naminiai“ balandėliai
Nauja!

Nauja!

„Naminiai“ balandėliai

Klasikiniai naminiai balandėliai – į kopūsto lapą įsuktas mamos rūpestis ir šiluma. Pagaminti su namuose puoselėjama meile, ištobulinti geriausių restoranų virtuvėse – tai skonis, apie kurį svajojate išgirdę žodį „balandėliai“.

Kopūstai 50 %, mėsos įdaras 50 % (malta kiauliena, ryžiai, svogūnai, prieskonių mišinys (joduota valgomoji druska, džiovintos daržovės (morkos, pastarnokai, petražolės, svogūnai, krapai, salierai, paprikos, česnakai)), cukrus, skonio ir kvapo stipriklis mononatrio glutamatas, ciberžolės, hidrolizuoti augaliniai baltymai, pomidorų milteliai, dažiklis riboflavinas, sudėtyje gali būti garstyčių ir kvietinių miltų dalelių), juodieji pipirai.

100 g produkto maistingumas:
Energetinė vertė
249 kJ
Riebalai
23,1 g
Sočiosios riebalų rūgštys
8 g
Angliavandeniai
6,1 g
Cukrus
22 g
Baltymai
3,6 g
Skaidulos
1,32 g
Druska
1,3 g

Prieš gaminant reikia atitirpinti. Pasirinkite jums patogiausią būdą:

a) šaldytuve: 0–6 °C (8–12 val.);
b) kambario temperatūroje: 18–22 °C (6–8 val.);
c) mikrobangų krosnelėje: nustačius 600 W galingumo režimą (3–4 min.);
d) orkaitėje: įkaitintoje orkaitėje 200 °C (8–10 min.).

Atitirpinę suvartokite per 48 val. (0–6 °C temperatūroje).

40-45 min.

Įkaitinkite keptuvę su sviestu aliejumi. Apkepkite atitirpintus balandėlius po 5 min. iš abiejų pusių. Sudėkite į puodą, užpilkite mėgstamu sultiniu arba vandeniu, kad apsemtų. Įdėkite šaukštą pomidorų pastos arba padažo, įberkite druskos, pipirų ar kitų prieskonių. Troškinkite ant nedidelės kaitros 40-45 min.

Jeigu nenorite pradžioje apkepti, troškinkite balandėlius ilgiau: 50–55 min.

Skanaus!

Laikyti ne aukštesnėje kaip
-18 °C temperatūroje.
6 mėn.

Naudojame greito užšaldymo technologiją

"Fast Freeze" technologija leidžia mums išlaikyti iš anksto pagamintus produktus šviežius, neprarandant visų naudingų maistinių medžiagų, kurias įprastas užšaldymas žymiai sumažina.