Pradinis / Produktai / „Naminiai“ varškėtukai

„Naminiai“ varškėtukai

Gardus vaikystės skonis, kurį sučiupome pirštų galiukais ir išsaugojome jums. Ypač meilios formos, lyg mamos rankomis pagaminti varškėtukai švelniai įsitaiso ant liežuvio, o jums belieka nuspręsti, kurie skanesni – virti ar gruzdinti

Varškė ( pienas , raugas ) 60,7%, kvietiniai miltai 28 %, kiaušinių masė 5,8 %, cukrus 4%, joduota valgomoji druska 0,8%, vanilinis cukrus 0,7%.

100 g produkto maistingumas:
Energetinė vertė
266 kJ
Riebalai
7,8 g
Sočiosios riebalų rūgštys
4,5 g
Angliavandeniai
35,5 g
Baltymai
15,1 g
Skaidulos
1,1 g
Druska
0,2 g

Nereikia atitirpinti.
Gaminkite išsiėmę produktą tiesiai iš šaldymo kameros.

8–10 min.

Šaldytus varškėtukus suberkite į pasūdytą verdantį vandenį. Užvirus vandeniui ir varškėtukams iškilus į paviršių, virkite dar 8–10 min.

6–7 min.

Įkaitinkite aliejų iki 160–170 °C. Suberkite šaldytus varškėtukus ir gruzdinkite apie 6–7 min. arba kol apskrus.

Skanaus!

Laikyti ne aukštesnėje kaip
-18 °C temperatūroje.
6 mėn.

Naudojame greito užšaldymo technologiją

"Fast Freeze" technologija leidžia mums išlaikyti iš anksto pagamintus produktus šviežius, neprarandant visų naudingų maistinių medžiagų, kurias įprastas užšaldymas žymiai sumažina.