Pradinis / Produktai / Tarkuotų bulvių cepelinai su mėsa

Tarkuotų bulvių cepelinai su mėsa

Lietuviškos virtuvės pasididžiavimas: šviežiai skustų tarkuotų bulvių cepelinai su sultingu ir kvapniu kiaulienos įdaru. Pagaminti, ištobulinti ir išbandyti geriausiuose restoranuose. Šiandien galite juos greitai ir paprastai pasigaminti namuose ir mėgautis puikiu skoniu.

Bulvių masė 75 % (bulvių tarkiai, virtos bulvės, bulvių krakmolas, joduota valgomoji druska), mėsos įdaras 25 % (kiaulienos nugarinė, svogūnai, lašinukai, geriamasis vanduo, malti juodieji pipirai).

100 g produkto maistingumas:
Energetinė vertė
126.5 kJ
Angliavandeniai
15.2 g
Baltymai
5.4 g
Riebalai
4.7 g
Sočiosios riebalų rūgštys
1.5 g
Cukrus
0.3 g

Nereikia atitirpinti.
Gaminkite išsiėmę produktą tiesiai iš šaldymo kameros.

40–45 min.

Užvirinkite vandenį su krakmolu (1 kg cepelinų rekomenduojama ištirpinti 1-2 arbatinius šaukštelius bulvių krakmolo 4–5 litruose šalto vandens). Pasūdykite verdantį vandenį ir sudėkite šaldytus cepelinus. Cepelinams iškilus į paviršių, virkite dar 40–45 min. ant vidutinės kaitros.

Skanaus!

Laikyti ne aukštesnėje kaip
-18 °C temperatūroje.
6 mėn.

Naudojame greito užšaldymo technologiją

"Fast Freeze" technologija leidžia mums išlaikyti iš anksto pagamintus produktus šviežius, neprarandant visų naudingų maistinių medžiagų, kurias įprastas užšaldymas žymiai sumažina.