Pradinis / Produktai / Tortas „Juodoji Čili magija“
Nauja!

Nauja!

Tortas „Juodoji Čili magija“

Gundančios išvaizdos, standžios tekstūros ir labai labai šokoladinis – toks, koks ir turi būti tortas tikriems šokolado gurmanams. O kad išskirtinis charakteris dar labiau atsiskleistų, visuomet užberiame dosnų aitriosios paprikos (čili) žiupsnį.

Juodas šokoladas 37,9 %, grietinėlė, margarinas (gyvūniniai riebalai, rapsų aliejus, vanduo, druska, emulsikliai: lecitinas, riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, kvapiosios medžiagos, dažiklis karotenas), cukrus, sviestas, kiaušinių baltymai, kiaušinių tryniai, aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, skysta gliukozė, kakava, čili prieskoniai.

100 g produkto maistingumas:
Energetinė vertė
444,5 kJ
Riebalai
32,4 g
Sočiosios riebalų rūgštys
16,4 g
Angliavandeniai
32,6 g
Cukrus
27,3 g
Baltymai
5,5 g
Skaidulos
0,37 g
Druska
0,4 g

Prieš gaminant reikia atitirpinti. Pasirinkite jums patogiausią būdą:

a) šaldytuve: 0–6 °C (8–12 val.);
b) kambario temperatūroje: 18–22 °C (6–8 val.);
c) mikrobangų krosnelėje: nustačius 600 W galingumo režimą (3–4 min.);
d) orkaitėje: įkaitintoje orkaitėje 200 °C (8–10 min.).

Atitirpinę suvartokite per 48 val. (0–6 °C temperatūroje).

Skanaus!

Laikyti ne aukštesnėje kaip
-18 °C temperatūroje.
6 mėn.

Naudojame greito užšaldymo technologiją

"Fast Freeze" technologija leidžia mums išlaikyti iš anksto pagamintus produktus šviežius, neprarandant visų naudingų maistinių medžiagų, kurias įprastas užšaldymas žymiai sumažina.