Pradinis / Produktai / Trinta pievagrybių sriuba

Trinta pievagrybių sriuba

Užburiančiai švelnaus skonio kreminė pievagrybių sriuba – būtent tokia, kokia mėgaujatės mėgstamame restorane. Didžioji sėkmės paslaptis – mūsų meistrų ištobulintas pieno, grietinėlės ir gausiai beriamų šviežių pievagrybių derinys. O dar smagiau, kad net gaminti nereikia: viens du ir… gero apetito!

Pienas, švieži pievagrybiai 26,7%, vanduo, grietinėlė, svogūnai, salierų stiebai, aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, augalinis rapsų aliejus, prieskonių mišinys(joduota druska, aromato ir skonio stipriklis mononatrio glutamatas, dažiklis kurkuminas).

100 g produkto maistingumas:
Energetinė vertė
163 kJ
Riebalai
13,1 g
Sočiosios riebalų rūgštys
4,8 g
Angliavandeniai
8 g
Cukrus
2,9 g
Baltymai
2,8 g
Skaidulos
1,04 g
Druska
0,7 g

Pasirinkite, kaip jums parankiau:

1. Be atitirpinimo. Gaminkite išsiėmę produktą tiesiai iš šaldymo kameros.
2. Atitirpinti. Pasirinkite jums patogiausią būdą:

a) šaldytuve: 0–6 °C (8–12 val.);
b) kambario temperatūroje: 18–22 °C (6–8 val.);
c) mikrobangų krosnelėje: nustačius 600 W galingumo režimą (3–4 min.);
d) orkaitėje: įkaitintoje orkaitėje 200 °C (8–10 min.).

Atitirpinę suvartokite per 48 val. (0–6 °C temperatūroje).

Atitirpintą arba šaldytą sriubą supilkite į puodą ir kaitinkite ant mažos kaitros, kol užvirs.

3–4 min.

Atitirpintą sriubą šildykite uždarame inde 600 W galingumu 3–4 min.

Atitirpinant ir šildant mikrobangų krosnelėje, bendra paruošimo trukmė sieks 6–8 min.

Skanaus!

Laikyti ne aukštesnėje kaip
-18 °C temperatūroje.
6 mėn.

Naudojame greito užšaldymo technologiją

"Fast Freeze" technologija leidžia mums išlaikyti iš anksto pagamintus produktus šviežius, neprarandant visų naudingų maistinių medžiagų, kurias įprastas užšaldymas žymiai sumažina.