Pradinis / Produktai / „Vienos“ obuolių pyragas
Nauja!

Nauja!

„Vienos“ obuolių pyragas

Iš desertų imperijos Austrijos atkeliavęs pyragas jau seniai savas ir mūsų krašte – juk ir mes dieviname obuolius! Cinamonu kvepiantis sultingas obuolių įdaras purios ir saldžios tešlos glėbyje – ar tikrai užteks tik gabalėlio?

Konservuotos obuolių skiltelės 50,5%, (obuoliai, vanduo, rūgštingūmą reguliuojanti medžiaga (E330), antioksidatorius (E300), aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, cukrus, augalinis rapsų aliejus, vanilės skonio priedas (cukrus, modifikuotas krakmolas, išrūgų milteliai, kiaušinių baltymų milteliai, emulsiklis (E471), rūgštingūmą reguliuojanti medžiaga (E330), joduota valgomoji druska, dažiklis (beta karotenas), kvapiosios medžiagos), pienas, kiaušinių masė, džiovintos razinos, cinamonas.

100 g produkto maistingumas:
Energetinė vertė
204,1 kJ
Riebalai
3,3 g
Sočiosios riebalų rūgštys
0,3 g
Angliavandeniai
39,6 g
Cukrus
18,6 g
Baltymai
3,5 g
Skaidulos
1,04 g
Druska
1,1 g

Prieš gaminant reikia atitirpinti. Pasirinkite jums patogiausią būdą:

a) šaldytuve: 0–6 °C (8–12 val.);
b) kambario temperatūroje: 18–22 °C (6–8 val.);
c) mikrobangų krosnelėje: nustačius 600 W galingumo režimą (3–4 min.);
d) orkaitėje: įkaitintoje orkaitėje 200 °C (8–10 min.).

Atitirpinę suvartokite per 48 val. (0–6 °C temperatūroje).

10-12 min.

Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C, įdėkite atitirpintą pyrago porciją ir šildykite.

Galima pateikti ir karštą.

Skanaus!

Laikyti ne aukštesnėje kaip
-18 °C temperatūroje.
6 mėn.

Naudojame greito užšaldymo technologiją

"Fast Freeze" technologija leidžia mums išlaikyti iš anksto pagamintus produktus šviežius, neprarandant visų naudingų maistinių medžiagų, kurias įprastas užšaldymas žymiai sumažina.