Pradinis / Produktai / „Vienos“ šnicelis iš kiaulienos
Nauja!

Nauja!

„Vienos“ šnicelis iš kiaulienos

Ypač plonai išmušta kiaulienos nugarinė traškiame panko džiūvėsėlių patale. Austriškos kulinarijos karalius pasirengęs užvaldyti jūsų virtuvę. Mėgaukitės su malonumu ir be ypatingų pastangų.

Kiaulienos nugarinė 66,7 %, kiaušinių masė, džiūvėsėliai (yra kvietinių miltų), panko duonos paniruotė ( kvietiniai miltai, mielės, druska, palmių aliejus, dekstrozė, mielių maistinės medžiagos), aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, česnakas, geriamasis vanduo, juodi malti pipirai, valgomoji joduota druska

100 g produkto maistingumas:
Energetinė vertė
207,8 kJ
Riebalai
7,5 g
Sočiosios riebalų rūgštys
2,6 g
Angliavandeniai
17,5 g
Cukrus
0,47 g
Baltymai
17,12 g
Skaidulos
1,02 g
Druska
1,7 g

Prieš gaminant reikia atitirpinti. Pasirinkite jums patogiausią būdą:

a) šaldytuve: 0–6 °C (8–12 val.);
b) kambario temperatūroje: 18–22 °C (6–8 val.);
c) mikrobangų krosnelėje: nustačius 600 W galingumo režimą (3–4 min.);
d) orkaitėje: įkaitintoje orkaitėje 200 °C (8–10 min.).

Atitirpinę suvartokite per 48 val. (0–6 °C temperatūroje).

10-15 min.

Įkaitinkite keptuvę su sviestu arba aliejumi. Įdėkite atitirpintą šnicelį ir vartydami kepkite 10-15 min. ant mažos kaitros, kol apskrus.

15-18 min.

Įkaitinkite orkaitę iki 200-220 °C, įdėkite atitirpintą šnicelį ir kepkite 15-18 min., kol apskrus.

Skanaus!

Laikyti ne aukštesnėje kaip
-18 °C temperatūroje.
6 mėn.

Naudojame greito užšaldymo technologiją

"Fast Freeze" technologija leidžia mums išlaikyti iš anksto pagamintus produktus šviežius, neprarandant visų naudingų maistinių medžiagų, kurias įprastas užšaldymas žymiai sumažina.