Pradinis / Produktai / Vištienos kepsnys „Cordon Bleu“

Vištienos kepsnys „Cordon Bleu“

Traškus natūralios vištienos kepsnys su sultingu virtos kiaulienos kumpio įdaru – tai „Kijevo“ kotleto pusbrolis iš Alpių regiono. Paragaukite ir įsirašykite dar vieną paprastai paruošiamą kulinarijos šedevrą į savo favoritų sąrašą.

Vištienos filė 68 %, džiuvėsėliai (yra kvietiniai miltai, valgomoji druska, mielės ), virtas kiaulienos kumpis (kiaulienos kumpis, vanduo, bulvių krakmolas, valgomoji druska, sojos baltymų izoliatas, cukrus, dekstozė, konservantas E250, tirštiklis E407, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E451, emulsiklis E452, antioksidantai: E316, E301, dažiklis EE120, maltodekstrinas, kvapiosios medžiagos; gali būti pieno, glitimo, garstyčių pėdsakų) kiaušinių masė, česnakas, sūris (pasterizuotas pienas, druska, mikroorganizmų kutūros, stabilizatorius: kalcio chloridas, dažiklis- anatas), juodieji pipirai.

100 g produkto maistingumas:
Energetinė vertė
238 kJ
Riebalai
14,8 g
Sočiosios riebalų rūgštys
4,4 g
Angliavandeniai
7,8 g
Cukrus
0,4 g
Baltymai
18,5 g
Skaidulos
0,3 g
Druska
2,1 g

Prieš gaminant reikia atitirpinti. Pasirinkite jums patogiausią būdą:

a) šaldytuve: 0–6 °C (8–12 val.);
b) kambario temperatūroje: 18–22 °C (6–8 val.);
c) mikrobangų krosnelėje: nustačius 600 W galingumo režimą (3–4 min.);
d) orkaitėje: įkaitintoje orkaitėje 200 °C (8–10 min.).

Atitirpinę suvartokite per 48 val. (0–6 °C temperatūroje).

20-25 min.

Įkaitinkite keptuvę su sviestu arba aliejumi. Įdėkite atitirpintą kepsnį ir vartydami kepkite 20-25 min. ant mažos kaitros, kol apskrus.

20-25 min.

Įkaitinkite orkaitę iki 200-220 °C, įdėkite atitirpintą kepsnį ir kepkite 20-25 min., kol apskrus.

5 min.
15 min.

Įkaitinkite keptuvę su sviestu arba aliejumi. Apkepkite atitirpintą kepsnį po 5 min. iš abiejų pusių. Apkeptus kepsnius dėkite į įkaitintą orkaitę 160-180 °C ir kepkite 15 min.

Skanaus!

Laikyti ne aukštesnėje kaip
-18 °C temperatūroje.
6 mėn.

Naudojame greito užšaldymo technologiją

"Fast Freeze" technologija leidžia mums išlaikyti iš anksto pagamintus produktus šviežius, neprarandant visų naudingų maistinių medžiagų, kurias įprastas užšaldymas žymiai sumažina.