Pradinis / Produktai / Vištienos kepsnys „Panko“

Vištienos kepsnys „Panko“

Vištienai su džiūvėsėlių plutele šįkart siūlome įmantresnę – japonišką interpretaciją. Rytuose gimę panko džiūvėsėliai – stambesni nei mūsų tradiciniai, taigi labiau primena drožles ar dribsnius. Lengvai pasigaminkite ir dar lengviau įsimylėkite šį nuostabų kepsnį.

Vištienos filė 76,8 %, Panko džiūvėsėliai (kvietiniai miltai, mielės, druska, palmių aliejus, dekstrozė, mielių maistinės medžiagos), kiaušinių masė, aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, persilija, joduota valgomoji druska, šviežias česnakas, malti juodieji pipirai.

100 g produkto maistingumas:
Energetinė vertė
312 kJ
Riebalai
13,8 g
Sočiosios riebalų rūgštys
2,8 g
Angliavandeniai
30,2 g
Cukrus
1,7 g
Baltymai
16,5 g
Skaidulos
0,46 g
Druska
1,5 g

Prieš gaminant reikia atitirpinti. Pasirinkite jums patogiausią būdą:

a) šaldytuve: 0–6 °C (8–12 val.);
b) kambario temperatūroje: 18–22 °C (6–8 val.);
c) mikrobangų krosnelėje: nustačius 600 W galingumo režimą (3–4 min.);
d) orkaitėje: įkaitintoje orkaitėje 200 °C (8–10 min.).

Atitirpinę suvartokite per 48 val. (0–6 °C temperatūroje).

12-15 min.

Įkaitinkite keptuvę su sviestu arba aliejumi. Įdėkite atitirpintą kepsnį ir vartydami kepkite 12-15 min. ant mažos kaitros, kol apskrus.

15-20 min.

Įkaitinkite orkaitę iki 200-220 °C, įdėkite atitirpintą kepsnį ir kepkite 15-20 min., kol apskrus.

5 min.
10-12 min.

Įkaitinkite keptuvę su sviestu arba aliejumi. Apkepkite atitirpintą kepsnį po 5 min. iš abiejų pusių. Apkeptus kepsnius dėkite į įkaitintą orkaitę 160-180 °C ir kepkite 10-12 min.

Skanaus!

Laikyti ne aukštesnėje kaip
-18 °C temperatūroje.
6 mėn.

Naudojame greito užšaldymo technologiją

"Fast Freeze" technologija leidžia mums išlaikyti iš anksto pagamintus produktus šviežius, neprarandant visų naudingų maistinių medžiagų, kurias įprastas užšaldymas žymiai sumažina.