Pradinis / Produktai / Vištienos kepsnys su pievagrybių įdaru
Nauja!

Nauja!

Vištienos kepsnys su pievagrybių įdaru

Visame pasaulyje mylima vištiena kartu su populiariausiais grybais planetoje – toks derinys negali palikti abejingų. Pievagrybius mūsų meistrai pagardina raudonąja paprika, svogūnais, juodaisiais pipirais ir kvapniaisiais čiobreliais. Paragaukite, nes kiekvienas kąsnis – ypatingas!

Vištienos filė 76,9 %, daržovių įdaras 18 % (pievagrybiai, raudona paprika, svogūnai, juodi malti pipirai, džiovinti čiobreliai), džiūvesėliai (yra kvietinių miltų), geriamasis vanduo, kiaušiniai, valgomoji joduota druska, juodieji malti pipirai, fermentinis sūris (pasterizuotas pienas, valgomoji druska, kietiklis E509, fermentinis raugas).

100 g produkto maistingumas:
Energetinė vertė
172,6 kJ
Riebalai
12 g
Sočiosios riebalų rūgštys
2,6 g
Angliavandeniai
5,6 g
Cukrus
0,1 g
Skaidulos
0,09 g
Druska
0,6 g

Prieš gaminant reikia atitirpinti. Pasirinkite jums patogiausią būdą:

a) šaldytuve: 0–6 °C (8–12 val.);
b) kambario temperatūroje: 18–22 °C (6–8 val.);
c) mikrobangų krosnelėje: nustačius 600 W galingumo režimą (3–4 min.);
d) orkaitėje: įkaitintoje orkaitėje 200 °C (8–10 min.).

Atitirpinę suvartokite per 48 val. (0–6 °C temperatūroje).

20-25 min.

Įkaitinkite keptuvę su sviestu arba aliejumi. Įdėkite atitirpintą kepsnį ir vartydami kepkite 20-25 min. ant mažos kaitros, kol apskrus.

20-25 min.

Įkaitinkite orkaitę iki 200-220 °C, įdėkite atitirpintą kepsnį ir kepkite 20-25 min., kol apskrus.

5 min.
15 min.

Įkaitinkite keptuvę su sviestu arba aliejumi. Apkepkite atitirpintą kepsnį po 5 min. iš abiejų pusių. Apkeptus kepsnius dėkite į įkaitintą orkaitę 160-180 °C ir kepkite 15 min.

Skanaus!

Laikyti ne aukštesnėje kaip
-18 °C temperatūroje.
6 mėn.

Naudojame greito užšaldymo technologiją

"Fast Freeze" technologija leidžia mums išlaikyti iš anksto pagamintus produktus šviežius, neprarandant visų naudingų maistinių medžiagų, kurias įprastas užšaldymas žymiai sumažina.