Pradinis / Produktai / Vištienos maltinis su mocarela
Nauja!

Nauja!

Vištienos maltinis su mocarela

Nuotaikingai traški ir niekad nenuvilianti idėja pietums – auksaspalviai vištienos medalionai su gardžiai tįstančiu šviežios mocarelos įdaru. Ragaukite ir mėgaukitės tarsi pietautumėte restorane, kuriame jūs patys sau esate virtuvės šefai.

Vištienos filė 64,7 %, mocarelos sūris 11,3 % (yra pieno produktų), geriamasis vanduo, džiūvėsėliai (yra kvietinių miltų), grietinėlė, alyvuogių aliejus, kiaušiniai, petražolės, joduota valgomoji druska, graikiniai riešutai, juodieji pipirai.

100 g produkto maistingumas:
Energetinė vertė
269,5 kJ
Riebalai
17,6 g
Sočiosios riebalų rūgštys
4,9 g
Angliavandeniai
10 g
Cukrus
0,6 g
Baltymai
17,7 g
Skaidulos
0,4 g

Prieš gaminant reikia atitirpinti.
Pasirinkite jums patogiausią būdą:

  1. šaldytuve: 0–6 °C (8–12 val.);
  2. kambario temperatūroje: 18–22 °C (6–8 val.);
  3. mikrobangų krosnelėje: nustačius 600 W galingumo režimą (3–4 min.);
  4. orkaitėje: įkaitintoje orkaitėje 200 °C (8–10 min.).

Atitirpinę suvartokite per 48 val. (0–6 °C temperatūroje).

20-25 min.

Įkaitinkite keptuvę su sviestu arba aliejumi. Įdėkite atitirpintą maltinuką ir vartydami kepkite 20-25 min. ant mažos kaitros, kol apskrus.

20-25 min.

Įkaitinkite orkaitę iki 200-220 °C, įdėkite atitirpintą maltinuką ir kepkite 20-25 min., kol apskrus.

5 min.
15 min.

Įkaitinkite keptuvę su sviestu arba aliejumi. Apkepkite atitirpintą maltinuką po 5 min. iš abiejų pusių. Apkeptus maltinukus dėkite į įkaitintą orkaitę 160-180 °C ir kepkite 15 min.

Skanaus!

Laikyti ne aukštesnėje kaip
-18 °C temperatūroje.
6 mėn.

Naudojame greito užšaldymo technologiją

"Fast Freeze" technologija leidžia mums išlaikyti iš anksto pagamintus produktus šviežius, neprarandant visų naudingų maistinių medžiagų, kurias įprastas užšaldymas žymiai sumažina.