Pradinis / Produktai / „Žemaičių“ blynai

„Žemaičių“ blynai

Švelnioji virtų bulvių klasika – žemaičių blynai pagal močiutės receptą. Pagaminti su kokybišku jautienos ir kiaulienos įdaru, prisimenant skaniausius šeimos pietus. Blynai paruošiami lengvai ir greitai, o patirtas malonumas lydi visą likusią dieną.

Virtos bulvės 70 %, įdaras 30 % (virta jautiena, virta kiauliena, natūralus sultinys (jautiena, kiauliena, geriamasis vanduo, joduota valgomoji druska, juodieji pipirai, laurų lapai), kepti svogūnai (svogūnai, rapsų aliejus)), krakmolas, kiaušiniai, džiūvėsėliai (kvietiniai miltai, mielės, emulsiklis E472, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E341, antioksidantas E300, fermentai).

100 g produkto maistingumas:
Energetinė vertė
180 kJ
Baltymai
7.2 g
Angliavandeniai
25.1 g
Sočiosios riebalų rūgštys
1.8 g
Riebalai
5.1 g
Cukrus
1.6 g

Prieš gaminant reikia atitirpinti. Pasirinkite jums patogiausią būdą:

a) šaldytuve: 0–6 °C (8–12 val.);
b) kambario temperatūroje: 18–22 °C (6–8 val.);
c) mikrobangų krosnelėje: nustačius 600 W galingumo režimą (3–4 min.);
d) orkaitėje: įkaitintoje orkaitėje 200 °C (8–10 min.).

Atitirpinę suvartokite per 48 val. (0–6 °C temperatūroje).

20-25 min.

Įkaitinkite keptuvę su sviestu arba aliejumi. Įdėkite atitirpintus blynus ir vartydami kepkite 20-25 min., kol apskrus.

15-18 min.

Įkaitinkite orkaitę iki 200-220 °C, pašaukite atitirpintus blynus ir kepkite 15-18 min., kol apskrus.

Skanaus!

Laikyti ne aukštesnėje kaip
-18 °C temperatūroje.
6 mėn.

Naudojame greito užšaldymo technologiją

"Fast Freeze" technologija leidžia mums išlaikyti iš anksto pagamintus produktus šviežius, neprarandant visų naudingų maistinių medžiagų, kurias įprastas užšaldymas žymiai sumažina.